2013-01-13 09:58:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - A munka tölti be az életét

Napi horoszkóp január 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Legyen megalkuvóbb. A dühöngés helyett legyen inkább ön az okosabb és engedékenyebb. Néha erről az oldaláról is megmutatkozhat, és akkor azt a másikat is szívesebben elfogadják. Még saját maga is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön kiváló barát, remek családanya, és szerető, megértő feleség. Nem csoda, ha nem úgy alakulnak a dolgai, ahogy szerette volna. Néha kicsit rossznak kell lennie: akkor a többiek azt is látni fogják, mennyire jó is ön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az utóbbi időben – akár bevallotta magának, akár nem – nagyon sokat szomorkodott. Most már úton van a boldogság! Valószínűleg egy kedves személy képében kopogtat be önhöz. Talán egy régi szerelem, de lehet, hogy teljesen új.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ön nagyon ügyes pókerjátékos, ezért a családjában is remekül keveri a kártyát. Képes még a hátrányos helyzetekből is előnyt kovácsolni magának. A színészi játéka ma egyenesen utolérhetetlen. Öné az Oscar!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A kapcsolatában jelentkező problémák miatt nem lehet, hogy csakis a partnerét okolja. Legalább fele részben saját maga is felelős azért, ha kudarcot vallottak. De még semminek nincs vége: a mai nap remek alkalom a kibékülésre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A munka tölti be az ön egész életét. Folyton dolgozik, a vasárnapot sem tartja tiszteletben. Pedig nem jól teszi: az élete nem lehet csak munkás napok sora. Látnia kell azt is, hogy mi értelme, szépsége, méze van!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma töretlen jókedv jellemzi. Sikerült végre olyan programra elcsábítani a családját, ahol mindannyian együtt és felhőtlenül jól szórakozhatnak. Így még a szokásos vasárnap délutáni depresszió is elkerüli. Főleg, ha egy jó cukrászdában töltik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy titkos imádó lesi az ön kívánságait. Ha ébren nem is, de álmában már rájöhetett, ki is lehet az az illető. Ma adjon egy esélyt magának a találkozásra. Szervezze úgy, hogy mindenképpen összefussanak valahol.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Jobban kordában kellene tartania az érzelmeit. Ha valakit nagyon utál, az sajnos olyan látványosan ül ki az arcára, hogy az illetőnek lehetetlen nem tudnia róla. Pedig, különösen, ha közeli rokon az illető, jobb, ha nem is sejti.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Gyakorolnia kellene az önismeretet. Valakit vádol egy bizonyos nem túl kedvező tulajdonsággal, ami igazából jobban, vagy legalább annyira megvan önben, mint abban az illetőben. Ne haragudjon rá! És magára se!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Merészsége és határozottsága miatt sokan tisztelik, de mások meg inkább az ellenséget látják önben. Tegye egyértelművé, hogy ha valakit a barátjának tart. Ön igazi jó barát, ezt meg fogják becsülni. Még a régi ellenségei is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szabályos állóháború alakulhat ki a családjában. A partnerével mindketten a megszokott hadállásaik mögé bújnak, és onnan lődözgetik ki a nyilaikat egymásra. Pedig ennek semmi értelme. Próbáljon meg kidugni egy fehér zászlót.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: